Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sipoonkorpi Trail -polkujuoksutapahtuma 

Sipoonkorpi Trail 20.5.2023

Syys Sipoonkorpi Trail juostaan 20.5.2023

Kuusijärven reittejä on rakennettu ulkoilupoluiksi ja reitin alusta on osin ulkoilutiemäinen.

30km reitti sopii kokeneille polkujuoksijoille.

21km reitti sopii kokeineille polkujuoksijoille ja seikkailuhenkisille.

10km reitti on sopivan haastava polkujuoksuharrastusta aloitteleville. 5km reitti on noin puolet matkasta suhteellisen suurta polkua/ulkoilutietä


Reitti kulkee paikoin mäkisessä maastossa ja vaihtelevilla poluilla. Yhteislähtö tapahtuu Kuusijärven rannalla lauantaina.

Lähdöt:

30km reitille yhteislähtö klo 11.00.

21km reitille klo 11.15

10km reitille klo 11.30

5km reitille klo 11.45


Reitti on viitoitettu. Maaliin saavutaan Kuusijärvelle samaan paikkaan.


Reitillä on huoltoa varten juomaa noin 6km välein.


Tuloslista julkaistaan netissä. Juoksun jälkeen Kuusijärven sähkösaunat ovat osallistujien käytössä rannekkeella, jonka saa maalissa juomapöydältä.


Cafe Kuusijärven palvelut ovat juoksijoiden käytettävissä. Saatavilla on lounas ja juomaa edulliseen hintaan. Savusaunalippuja saa ostaa Cafe Kuusijärven kahvilasta.


Kisa-aamu:

Kisatoimisto aukeaa Kuusijärven rannassa ulkotiloissa kilpailuaamuna noin kaksi tuntia ennen ensimmäistä lähtöä. Rintanumeron voi tarkastaa listasta ja noutaa itsepalvelunna. toimistosta.


Jos nimesi on lähtölistalla, voit noutaa materiaalit itse, jos materiaali ei löydy tai nimi ei ole listalla, niin voit hoitaa muutokset infopöydällä täyttämällä muutokset lomakkeen ensin.


Materiaalien nouto tapahtuu suurelta osin itsepalveluna - tarvitset ajanottoa varten sirullisen rintanumeron sekä hakaneulat. Rintanumerot kerätään maalissa laatikkoon itsepalveluna.


Jokaiselle osallistujalle on myös tulostettu reittikartta ja saat ottaa myös karttamuovin.


Lähtönumero kannattaa katsoa valmiiksi lähtölistasta tai kotisivuilta.


Materiaalit löydät ryhmiteltynä matkakohtaisesti 5/10/21/30 ja numerojärjestyksessä pienissä pinoissa.


Rintanumerosi selviää lähtölistasta. Aakkoselliset listat on tulostettuna ja löytyvät näiltä sivuilta myös linkistä.
LÄHTÖLISTA (KLIKKAA)

Rintanumeron kaksi ensimmäistä numeroa kertoo juoksijan matkan. Esim. 30550 juoksee 30km ja numero 10140 juoksee 10km. (muutokset: [email protected] tai lauantaina muutos kirjallisesti paperilomakkeella kisatoimistossa Kuusijärven rannassa.)


Otathan mukaan myös matkapuhelimen vesitiiviisti pakattuna. Loukkaantumisen sattuessa voit soittaa tilanteen mukaan kilpailunjohtajalle 040-5625444, taksiin tai hätänumeroon - juomapisteillä on järjestäjiä, jotka auttavat tarvittaessa.


Ensiapu on kisakeskuksessa rannan puolella. PR-Sec yrityksen taholta ambulanssi on paikalla. Auto on sijoittunut Cafe Kuusijärven länsipuolelle lähtösuoran varteen.


Tulokset:

2020:

Tulokset 2020


2019:

www.finnresults.fi

Lähtölistat:

www.finnresults.fi


Reittikartta:

Sipoonkorpi Trail -reittikartan pohjana käytetään MML -latauspalvelun aineistoa. Muunmuassa Jukolan viestin karttoja tehnyt O-Mapper.com tuottaa tapahtuman osallistujille jaettavan reittikartan. Kartta julkaistaan perjantaina täällä ja facebookissa facebook.com/sipoonkorpitrail.

Ilmoittaudu


Tapahtuman tukijat: